Framtidens förvaringstjänst

Surespace vision är en lösning som är bättre organiserad och bekvämare att använda än din egen garderob.

Om Surespace

Inflyttning till storstäderna är en stor utmaning världen runt. Till exempel Stockholm växer med mer än 17 000 personer om året och när alla vill bo centralt bor man mindre och mindre samtidigt som fler och fler lever i olika typer av andrahandslösningar.

Vi vill underlätta för folk att få det mesta ut ur sina små ytor och temporära boendelösningar.

Teamet bakom Surespace

Med rötterna inom e-handel, transport och lager har teamet bakom Surespace mångårig erfarenhet av de komponenter som krävs för en framgångsrik förvaringstjänst.

Verksamheten har sin bas i Stockholm med en ambition om att kunna erbjuda vår tjänst i flera av Europas större städer inom de kommande åren.

Vi tror att långsiktiga företag ställer kunden i första rummet. Därför värdesätter vi varje möte, oavsett om det sker över e-post, telefon eller öga mot öga. En rak och enkel prissättning tillsammans med välutvecklade system för överblick över vad du förvarar hos oss ser vi som självklarheter för att förtjäna ditt förtroende.

Vi hoppas du vill öppna ett förråd hos oss och kommer trivas! Har du några frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Surespace bedriver ingen aktiv verksamhet idag. Är du intresserad av att starta en verksamhet som Surespace och ta vid där vi började? Vänligen kontakta oss genom Bantero - Objectives & Key Results.