Ett nytt sätt att hyra förråd och magasinera i Sollentuna.

Vi hämtar, förvarar och återlevererar flyttkartonger och mindre möbler på i Sollentuna - till ett lägre pris än att själv hyra förråd.

Förråd och magasinering i Sollentuna

Sollentuna är beläget norr om Stockholm med en närhet både till staden och vackra naturområden. Här bor över 70 000 invånare i både villor och lägenhetshus. Liksom i stora delar av Stockholm har kvadratmeterpriset här stigit de senaste åren. Därför blir det extra viktigt att du använder den värdefulla boyta du har på ett bra sätt. Vi tror därför att vår nya lösning av magasinering och förrådsuthyrning skulle kunna vara något för dig som bor i Sollentuna.

Oavsett om du bor i en stor villa eller en liten lägenhet vill du att ditt hem ska vara en avslappnad och trygg plats dit du kan komma hem och koppla av. Detta görs lättast med luftiga ytor tillsammans med personliga saker i sparsamma mängder. För mycket prylar och möbler ger lätt ett stressat intryck. Ett sätt att undvika överflödiga prylar är att lagra saker du inte behöver för tillfället eller som inte riktigt får plats. Det kan till exempel vara en dina kläder du bara använder under en viss säsong eller den där ärvda möbeln som inte passar din boendesituation just nu.

Förråd och magasinering med lågt pris och hög service

Enligt forradsguiden.se kan vi se att förråden i området ligger på medelhög nivå. Det är dock mycket dyrt om man endast vill lagra ett mindre antal flyttkartonger eller några mindre möbler. Flexibiliteten är också mycket låg då det kräver både bil och mycket egen tid för att själv åka till förråden i fråga. Vi vet att du som kund värdesätter smidighet, god service i kombination med ett lågt pris när du väljer din förvaring eller magasinering.

Vi hoppas därför såklart att du ska ta ett smart beslut och välja ett företag som är både billigt, tillgängligt och erbjuder bra service när du ska förvara det du inte vill ska ta upp dyrbar plats i din lägenhet för tillfället.

Väl mött,
Surespace

Att hyra förråd ska vara enkelt!

Sollentunas smidigaste förvaring

rum med möbler som ska till förvaring

Boka upphämtning

Välj en tid och datum som passar dig för upphämtning av dina saker.

Upphämtning av kartonger som ska till förvaring

Dina saker i tryggt förvar

Dina ägodelar förvaras i våra trygga lager. Du kan alltid logga in på surespace.com och se vad du förvarar.

Bil

Beställ återleverans

Beställ hemleverans av en enskild sak, eller hela ditt förråd. Vi levererar ut dina saker till valfri adress i hela Sverige.

Prisvärt

Betala bara för vad du faktiskt förvarar.

image description

Flyttkartonger

39 kr/mån
image description

Mindre möbler

69 kr/mån

Återleverans 199 kr
Minsta debiterad förvaringstid 3 månader
Våra förvaringsvillkor

Jämför oss gärna!

Med lager placerade utanför innerstaden, smart teknik för ruttplanering och optimerad lagerhantering erbjuder vi en svårslagen mix av pris och service.

*Jämförpriser hämtade Juni 2016 från respektive hemsida.

Vanliga frågor

Förvaringsfrågor

Du kan förvara det mesta hos Surespace så länge du följer våra förvaringsvilkor. Detta innefattar allt från några flyttkartonger till ett helt bohag.
Det är helt gratis att skapa ett förråd hos Surespace, du betalar alltid bara för det du förvarar. Din första debitering sker när vi gjort en första upphämtning hos dig. Du debiteras då månadsvis i förskott för de saker du förvarar med en minsta förvaringstid om 3 månader per kolli.
Allt du förvarar hos Surespace är skyddat i enlighet med våra förvaringsvillkor. Det innebär att du har rätt till ersättning om något skulle ske med din förvaring. Om du önskar ett högre maxbelopp i ditt skydd ber vi dig kontakta oss för offert på en mer omfattande försäkring.
När du förvara med Surespace ingår upphämtning, återleverans sker till en reducerad kostnad och trots detta blir din månadskostnad lägre än vid förvaring vid många andra förrådsföretag.

Vi kan erbjuda dessa priser genom förrådsanläggningar placerade långt från innerstan byggda för kostnadseffektiv hantering av stora mängder gods. Dessa besparingar för vi sedan vidare till dig som kund!

Hämtning och återleverans

Det är ditt ansvar att finnas på plats inom det angivna tidsintervallet för en upphämtning eller återleverans. Om du missar en bokning debiteras du en engångsavgift om 199 kr respektive 399 kr om ordern innehåller stora möbler.

Vid leverans av tomma flyttkartonger behöver du inte finnas på plats, vi lutar helt enkelt dessa mot din dörr så att de finns tillgängliga för dig när du kommer hem.

Att få dina saker upphämtade och förda till förvaring är alltid helt gratis. Det uppkommer dock en kostnad om 199 kr vid återleverans av dina saker, oavsett om det är en enstaka flyttkartong eller ett helt gäng. För återleveranser som kräver 2 chaufförer att bära tillkommer en kostnad om 399 kr per påbörjad timme.
Återleveranser inom Stockholm debiteras alltid 199 kr, oavsett antalet kollin. Har du föremål som kräver 2 personer att bära tillkommer en extra avgift på 399 kr per påbörjad timme vid återleverans och upphämtning. Vill du ha dina saker levererade till en adress i Sverige utanför Stockholm erbjuder vi ett offertförslag på kostnaden för transporten som sker med hjälp av ett av våra partnerföretag.
När du bokar din första upphämtning med Surespace registrerar du även ett betalkort (tex Visa eller Mastercard) som kopplas till ditt konto.

Ditt kort debiteras sedan månadsvis i förskott för din förvaring där den första debiteringen sker när chauffören hämtat upp din förvaring.

Vid en återleverans debiteras kostnaden för återleveransen vid tillfället då chauffören lämnar förvaringen till dig i dörren.

När ditt (gratis) förråd är skapat kan du boka din första upphämtning!