Ett nytt sätt att hyra förråd och magasinera på Östermalm.

Vi hämtar, förvarar och återlevererar flyttkartonger och mindre möbler på Östermalm - till ett lägre pris än att själv hyra förråd och göra allt jobb.

Förråd och magasinering på Östermalm

Östermalm är en Stockholms kändaste stadsdelar. Med sin vackra bebyggelse, fina läge och stora utbud av restauranger och butiker är det också ett enormt populär ställe att bo på. Lägenheterna varierar från mindre ettor till stora våningar och kvadratmeterpriserna är bland landets allra högsta. Det blir med andra ord lite extra viktigt för dig som bor på Östermalm att ta vara på din värdefulla boyta. Vi tror därför att vår innovativa lösning för magasinering och förvaring skulle passa just dig.

Oavsett om du bor i en mindre lägenhet eller en stor våning så vill du att din bostad ska kännas som en trygg plats där du kan varva ner och slappna av. Ett lätt sätt att åstadkomma detta är att använda dig av luftiga ytor i kombination med inredning och möbler som känns personliga. Om du istället har för mycket prylar eller möbler blir intrycket lätt det motsatta och din tilltänka lugna plats kan ge ett stressande intryck. Ett smart sätt att undvika detta är att förvara prylar och möbler du inte behöver eller har plats för på ett annat ställe. Det skulle till exempel kunna handla om den där ärvda möbeln du inte riktigt har plats för i din nuvarande boendelösning men inte vill slänga. Eller kanske de där kläderna som gör din garderob överfull trots att du endast använder dem tre månader om året.

Det nya smarta sättet att förvara och magasinera

Om vi tittar på forradsguiden.se kan vi se att det finns två förråd i utkanten av Östermalm med relativt höga priser. Utöver detta krävs en hel del tid och fysiskt arbete för att ta sig till och lasta in och ur förråden. Vi vet att du värderar din tid högt och förstår att pris, tillgänglighet och service är tre oerhört viktiga faktorer när du väljer din förvaring. Därför bjuder vi på flyttkartonger, hämtar dina prylar eller mindre möbler vid din dörr, förvarar dom åt dig och sedan återlämnar dem när du inte längre vill förvara dem - allt detta till ett lägre pris än att hyra förråd och göra allt det tunga arbetet själv.

Vi hoppas därför såklart att du ska ta ett smart beslut och välja oss på Surespace när du ska förvara det du inte vill ska ta upp dyrbar plats i din lägenhet för tillfället.

Väl mött,
Surespace

Att hyra förråd ska vara enkelt!

Östermalms smidigaste förvaring

rum med möbler som ska till förvaring

Boka upphämtning

Välj en tid och datum som passar dig för upphämtning av dina saker.

Upphämtning av kartonger som ska till förvaring

Dina saker i tryggt förvar

Dina ägodelar förvaras i våra trygga lager. Du kan alltid logga in på surespace.com och se vad du förvarar.

Bil

Beställ återleverans

Beställ hemleverans av en enskild sak, eller hela ditt förråd. Vi levererar ut dina saker till valfri adress i hela Sverige.

Prisvärt

Betala bara för vad du faktiskt förvarar.

image description

Flyttkartonger

39 kr/mån
image description

Mindre möbler

69 kr/mån

Återleverans 199 kr
Minsta debiterad förvaringstid 3 månader
Våra förvaringsvillkor

Jämför oss gärna!

Med lager placerade utanför innerstaden, smart teknik för ruttplanering och optimerad lagerhantering erbjuder vi en svårslagen mix av pris och service.

*Jämförpriser hämtade Juni 2016 från respektive hemsida.

Vanliga frågor

Förvaringsfrågor

Du kan förvara det mesta hos Surespace så länge du följer våra förvaringsvilkor. Detta innefattar allt från några flyttkartonger till ett helt bohag.
Det är helt gratis att skapa ett förråd hos Surespace, du betalar alltid bara för det du förvarar. Din första debitering sker när vi gjort en första upphämtning hos dig. Du debiteras då månadsvis i förskott för de saker du förvarar med en minsta förvaringstid om 3 månader per kolli.
Allt du förvarar hos Surespace är skyddat i enlighet med våra förvaringsvillkor. Det innebär att du har rätt till ersättning om något skulle ske med din förvaring. Om du önskar ett högre maxbelopp i ditt skydd ber vi dig kontakta oss för offert på en mer omfattande försäkring.
När du förvara med Surespace ingår upphämtning, återleverans sker till en reducerad kostnad och trots detta blir din månadskostnad lägre än vid förvaring vid många andra förrådsföretag.

Vi kan erbjuda dessa priser genom förrådsanläggningar placerade långt från innerstan byggda för kostnadseffektiv hantering av stora mängder gods. Dessa besparingar för vi sedan vidare till dig som kund!

Hämtning och återleverans

Det är ditt ansvar att finnas på plats inom det angivna tidsintervallet för en upphämtning eller återleverans. Om du missar en bokning debiteras du en engångsavgift om 199 kr respektive 399 kr om ordern innehåller stora möbler.

Vid leverans av tomma flyttkartonger behöver du inte finnas på plats, vi lutar helt enkelt dessa mot din dörr så att de finns tillgängliga för dig när du kommer hem.

Att få dina saker upphämtade och förda till förvaring är alltid helt gratis. Det uppkommer dock en kostnad om 199 kr vid återleverans av dina saker, oavsett om det är en enstaka flyttkartong eller ett helt gäng. För återleveranser som kräver 2 chaufförer att bära tillkommer en kostnad om 399 kr per påbörjad timme.
Återleveranser inom Stockholm debiteras alltid 199 kr, oavsett antalet kollin. Har du föremål som kräver 2 personer att bära tillkommer en extra avgift på 399 kr per påbörjad timme vid återleverans och upphämtning. Vill du ha dina saker levererade till en adress i Sverige utanför Stockholm erbjuder vi ett offertförslag på kostnaden för transporten som sker med hjälp av ett av våra partnerföretag.
När du bokar din första upphämtning med Surespace registrerar du även ett betalkort (tex Visa eller Mastercard) som kopplas till ditt konto.

Ditt kort debiteras sedan månadsvis i förskott för din förvaring där den första debiteringen sker när chauffören hämtat upp din förvaring.

Vid en återleverans debiteras kostnaden för återleveransen vid tillfället då chauffören lämnar förvaringen till dig i dörren.

När ditt (gratis) förråd är skapat kan du boka din första upphämtning!