Hyra förråd och magasinera på ett smartare sätt i Liljeholmen.

Vi hämtar, förvarar och återlevererar flyttkartonger och mindre möbler på i Liljeholmen - till ett lägre pris än att själv hyra förråd.

Förråd och magasinering i Liljeholmen

Liljeholmen är det området i Stockholm där störst befolkningsökning har skett de senaste åren. Intresset har ökat markant och många nya bostäder har byggts i området. I och med uppsvinget i popularitet har också kvadratmeterpriserna stigit. Det blir därför extra viktigt för dig som är bosatt i Liljeholmen att använda den värdefulla boyta du har på ett smart sätt. Vi tror därför att vår nya innovativa lösning av förvaring och magasinering skulle passa dig bra.

Oavsett om du bor i en större eller mindre lägenhet vill du att din hem ska vara en trygg miljö där du kan koppla av. Ett lätt sätt att uppnå detta är luftiga ytor tillsammans med inredning som för dig känns personlig. När prylarna svämmar över i ett hem eller för mycket möbler står på en liten yta ger det lätt lägenheten ett stressande intryck. Ett sätt att undvika detta är att förvara kläder, möbler eller prylar som du inte har plats för i din nuvarande boendesituation på annan plats. Det kan till exempel vara den där ärvda möbeln som är lite för stor för din nuvarande lägenhet men som du inte vill slänga. Eller kanske de där kläderna du endast använder under en säsong men som resten av året ligger och tar plats.

Förråd och magasinering på ett nytt sätt

Enligt forradsguiden.se är de närmaste förvaringslösningarna i Årstaberg, det har ett relativt högt pris och för att åka dit behöver du dels tiden för att göra detta samt tillgång till bil. Vi vet att du som kund värdesätter ett lågt pris i kombination med smidiga lösning och bra service. Vi på Surespace bjuder därför på flyttkartonger, hämtar dina prylar vid dörren och återleverarar dem - till ett lägre pris än att själv hyra ett förråd och göra allt jobbet.

Vi hoppas därför att du ska ta ett smart beslut och välja oss när du ska förvara det du inte vill ska ta upp dyrbar plats i din lägenhet för tillfället.

Väl mött,
Surespace

Att hyra förråd ska vara enkelt!

Liljeholmens smidigaste förvaring

rum med möbler som ska till förvaring

Boka upphämtning

Välj en tid och datum som passar dig för upphämtning av dina saker.

Upphämtning av kartonger som ska till förvaring

Dina saker i tryggt förvar

Dina ägodelar förvaras i våra trygga lager. Du kan alltid logga in på surespace.com och se vad du förvarar.

Bil

Beställ återleverans

Beställ hemleverans av en enskild sak, eller hela ditt förråd. Vi levererar ut dina saker till valfri adress i hela Sverige.

Prisvärt

Betala bara för vad du faktiskt förvarar.

image description

Flyttkartonger

39 kr/mån
image description

Mindre möbler

69 kr/mån

Återleverans 199 kr
Minsta debiterad förvaringstid 3 månader
Våra förvaringsvillkor

Jämför oss gärna!

Med lager placerade utanför innerstaden, smart teknik för ruttplanering och optimerad lagerhantering erbjuder vi en svårslagen mix av pris och service.

*Jämförpriser hämtade Juni 2016 från respektive hemsida.

Vanliga frågor

Förvaringsfrågor

Du kan förvara det mesta hos Surespace så länge du följer våra förvaringsvilkor. Detta innefattar allt från några flyttkartonger till ett helt bohag.
Det är helt gratis att skapa ett förråd hos Surespace, du betalar alltid bara för det du förvarar. Din första debitering sker när vi gjort en första upphämtning hos dig. Du debiteras då månadsvis i förskott för de saker du förvarar med en minsta förvaringstid om 3 månader per kolli.
Allt du förvarar hos Surespace är skyddat i enlighet med våra förvaringsvillkor. Det innebär att du har rätt till ersättning om något skulle ske med din förvaring. Om du önskar ett högre maxbelopp i ditt skydd ber vi dig kontakta oss för offert på en mer omfattande försäkring.
När du förvara med Surespace ingår upphämtning, återleverans sker till en reducerad kostnad och trots detta blir din månadskostnad lägre än vid förvaring vid många andra förrådsföretag.

Vi kan erbjuda dessa priser genom förrådsanläggningar placerade långt från innerstan byggda för kostnadseffektiv hantering av stora mängder gods. Dessa besparingar för vi sedan vidare till dig som kund!

Hämtning och återleverans

Det är ditt ansvar att finnas på plats inom det angivna tidsintervallet för en upphämtning eller återleverans. Om du missar en bokning debiteras du en engångsavgift om 199 kr respektive 399 kr om ordern innehåller stora möbler.

Vid leverans av tomma flyttkartonger behöver du inte finnas på plats, vi lutar helt enkelt dessa mot din dörr så att de finns tillgängliga för dig när du kommer hem.

Att få dina saker upphämtade och förda till förvaring är alltid helt gratis. Det uppkommer dock en kostnad om 199 kr vid återleverans av dina saker, oavsett om det är en enstaka flyttkartong eller ett helt gäng. För återleveranser som kräver 2 chaufförer att bära tillkommer en kostnad om 399 kr per påbörjad timme.
Återleveranser inom Stockholm debiteras alltid 199 kr, oavsett antalet kollin. Har du föremål som kräver 2 personer att bära tillkommer en extra avgift på 399 kr per påbörjad timme vid återleverans och upphämtning. Vill du ha dina saker levererade till en adress i Sverige utanför Stockholm erbjuder vi ett offertförslag på kostnaden för transporten som sker med hjälp av ett av våra partnerföretag.
När du bokar din första upphämtning med Surespace registrerar du även ett betalkort (tex Visa eller Mastercard) som kopplas till ditt konto.

Ditt kort debiteras sedan månadsvis i förskott för din förvaring där den första debiteringen sker när chauffören hämtat upp din förvaring.

Vid en återleverans debiteras kostnaden för återleveransen vid tillfället då chauffören lämnar förvaringen till dig i dörren.

När ditt (gratis) förråd är skapat kan du boka din första upphämtning!