Ett nytt sätt att hyra förråd och magasinera i Hammarby Sjöstad.

Vi hämtar, förvarar och återlevererar flyttkartonger och mindre möbler på i Hammarby Sjöstad - till ett lägre pris än att själv hyra förråd.

Förråd och magasinering i Hammarby Sjöstad

Hammarby sjöstad är Stockholms nyaste stadsdel och blir helt färdigställd nästa år. Sedan de första hushållen flyttade in i början på 2000-talet har mycket hänt i stadsdelen som nu är fullt levande. Intresset och populariteten har gjort att kvadratmeterpriserna stigit i höjden. Det blir därför lite extra viktigt för dig som bor i Hammarby sjöstad att använda din värdefulla boyta på ett effektivt sätt. Vi tror att våra nya innovativa lösningar av förvaring och magasinering skulle kunna hjälpa dig med detta.

Oavsett storleken på din lägenhet vill du att den ska vara en trygg plats dit du kan komma hem och slappna av. Ett lätt sätt att åstadkomma detta är att använda sig av luftiga ytor tillsammans med personliga inredning och möbler. När det å andra sidan blir för mycket prylar, kläder eller möbler skapas lätt ett stressigt intryck vilket kan resultera i att platsen där du söker ditt lugn förlorar sin funktion. Ett sätt att undvika detta är att förvara överflödiga kläder eller möbler på annan plats än i ditt hem. Du skulle till exempel kunna förvara den där ärvda möbeln som inte riktigt får plats i din lägenhet men som du inte vill slänga, eller de där kläderna som du bara använder under en säsong av året och som ligger oanvända i 9 månader och tar plats.

Ett nytt sätt att magasinera och förvara

Enligt forradsguiden.se är den närmsta traditionella förvaringen som finns i på Södermalm och i Nacka. Priserna för förråd är dock mycket höga. Utöver detta krävs det en hel del tid till att lämna och hämta saker i förråden samt tillgång till bil. Vi vet att du som kund värdesätter smidiga lösningar till ett lågt pris med god service. Därför bjuder vi på flyttkartonger, hämtar dina prylar eller möbler vid dörren och återleverar dem till dig när du behöver dom - till ett lägre pris än att själv hyra ett förråd och göra allt jobbet.

Vi hoppas därför såklart att du ska ta ett smart beslut och välja oss på Surespace när du ska förvara det du inte vill ska ta upp dyrbar plats i din lägenhet för tillfället.

Väl mött,
Surespace

Att hyra förråd ska vara enkelt!

Hammarby Sjöstads smidigaste förvaring

rum med möbler som ska till förvaring

Boka upphämtning

Välj en tid och datum som passar dig för upphämtning av dina saker.

Upphämtning av kartonger som ska till förvaring

Dina saker i tryggt förvar

Dina ägodelar förvaras i våra trygga lager. Du kan alltid logga in på surespace.com och se vad du förvarar.

Bil

Beställ återleverans

Beställ hemleverans av en enskild sak, eller hela ditt förråd. Vi levererar ut dina saker till valfri adress i hela Sverige.

Prisvärt

Betala bara för vad du faktiskt förvarar.

image description

Flyttkartonger

39 kr/mån
image description

Mindre möbler

69 kr/mån

Återleverans 199 kr
Minsta debiterad förvaringstid 3 månader
Våra förvaringsvillkor

Jämför oss gärna!

Med lager placerade utanför innerstaden, smart teknik för ruttplanering och optimerad lagerhantering erbjuder vi en svårslagen mix av pris och service.

*Jämförpriser hämtade Juni 2016 från respektive hemsida.

Vanliga frågor

Förvaringsfrågor

Du kan förvara det mesta hos Surespace så länge du följer våra förvaringsvilkor. Detta innefattar allt från några flyttkartonger till ett helt bohag.
Det är helt gratis att skapa ett förråd hos Surespace, du betalar alltid bara för det du förvarar. Din första debitering sker när vi gjort en första upphämtning hos dig. Du debiteras då månadsvis i förskott för de saker du förvarar med en minsta förvaringstid om 3 månader per kolli.
Allt du förvarar hos Surespace är skyddat i enlighet med våra förvaringsvillkor. Det innebär att du har rätt till ersättning om något skulle ske med din förvaring. Om du önskar ett högre maxbelopp i ditt skydd ber vi dig kontakta oss för offert på en mer omfattande försäkring.
När du förvara med Surespace ingår upphämtning, återleverans sker till en reducerad kostnad och trots detta blir din månadskostnad lägre än vid förvaring vid många andra förrådsföretag.

Vi kan erbjuda dessa priser genom förrådsanläggningar placerade långt från innerstan byggda för kostnadseffektiv hantering av stora mängder gods. Dessa besparingar för vi sedan vidare till dig som kund!

Hämtning och återleverans

Det är ditt ansvar att finnas på plats inom det angivna tidsintervallet för en upphämtning eller återleverans. Om du missar en bokning debiteras du en engångsavgift om 199 kr respektive 399 kr om ordern innehåller stora möbler.

Vid leverans av tomma flyttkartonger behöver du inte finnas på plats, vi lutar helt enkelt dessa mot din dörr så att de finns tillgängliga för dig när du kommer hem.

Att få dina saker upphämtade och förda till förvaring är alltid helt gratis. Det uppkommer dock en kostnad om 199 kr vid återleverans av dina saker, oavsett om det är en enstaka flyttkartong eller ett helt gäng. För återleveranser som kräver 2 chaufförer att bära tillkommer en kostnad om 399 kr per påbörjad timme.
Återleveranser inom Stockholm debiteras alltid 199 kr, oavsett antalet kollin. Har du föremål som kräver 2 personer att bära tillkommer en extra avgift på 399 kr per påbörjad timme vid återleverans och upphämtning. Vill du ha dina saker levererade till en adress i Sverige utanför Stockholm erbjuder vi ett offertförslag på kostnaden för transporten som sker med hjälp av ett av våra partnerföretag.
När du bokar din första upphämtning med Surespace registrerar du även ett betalkort (tex Visa eller Mastercard) som kopplas till ditt konto.

Ditt kort debiteras sedan månadsvis i förskott för din förvaring där den första debiteringen sker när chauffören hämtat upp din förvaring.

Vid en återleverans debiteras kostnaden för återleveransen vid tillfället då chauffören lämnar förvaringen till dig i dörren.

När ditt (gratis) förråd är skapat kan du boka din första upphämtning!